Na de foto shoot pakken wij alles in en gaan wij naar huis :-) Vervolgens zal ik een paar uur nodig hebben (tot 2 dagen) om u de preview/proofing (niet bewerkte) foto's ter uw beschikken te stellen. De foto's zullen in een privé en met een wachtwoord foto album ter beschikking gesteld worden. U selecteert de foto's dat nabewerkt moeten worden. Het aantal of afgewerkte foto's hangt af van de type van foto shoot u geboekt heeft en ons overeenkomst.

Door het feit dat ik meestal op locatie shoot, het volume en het aantal materiaal, gebrek aan stroom... neem ik niet altijd mijn laptop mee. Verder maak ik de foto's in RAW formaat (digitale negatieven) en kan u niet meteen een kopie geven van de onbewerkte foto's. Deze moeten eerste geïmporteerd worden op mijn computer met speciaal software. Dit kan tot meer dan een uur in beslag nemen met die 36 mega pixels foto's.

Eenmaal de selectie gedaan, zal ik nog een paar dagen tijd moeten nemen om aan de foto's te werken. De tijdsduur hangt af van mijn agenda en het aantal foto's dat bewerkt moeten worden. Het zou kunnen dat ik na 2 dagen klaar ben of tot een week of 3 tijd in beslag moet nemen. Eenmaal ik klaar ben neem ik contact met u op. Afhankelijk van onze overeenkomst, zal ik deze ofwel in een privé foto album ter beschikking zetten, een CD/DVD of afdrukken verzenden per post, of u het canvas thuis bezorgen.