Tips: Uw poses

Model: Priscilla Joiris

Uw poses op de foto's, of ook bekend als modellering werk, is iets dat we samen aan gaan werken. Een idee hebben van welke poses u wenst te doen voor u foto sessie is ook aangeraden.

Model: Eros Dmr Hair: Rita Stylist: Maison Française

Afhankelijk van het type van foto sessie u zal doen, zullen de poses verschillen. Bijvoorbeeld, voor een solo foto sessie, zullen de poses niet hetzelfde zijn als voor een verloving sessie. Poses voor een verloving sessie zulle ook niet hetzelfde zijn voor een groep sessie. Ook al is die groep sessie maar voor 2 mensen. De manier hoe de poses uitgewerkt worden zullen dat tikje meer geven op uw foto's.

Model: Coralie Hardy MUA: Audrey Georges Hair: Carine Giunta Stylist: Studiophoto26

Er zijn tal van pose kaarten ter beschikking op het internet dat u als inspiratie bron kan gebruiken. U kan eigenlijk ook wel foto's gebruiken als inspiratie bron. In het algemeen, als u geen idee heeft van welke poses u maar kan gebruiken, zal ik vragen om mij te vertrouwen en dit taak aan mij over te laten. Meestal laat ik mensen ook wel hun ding doen. Niet dat ik lui ben, maar gewoon om te zien wat ze doen. In de hoop dat de poses en natuurlijk voorkomen en ze volledig hunzelf zijn. Voor sommige mensen hoef ik geen begeleiding te geven. Maar dan is dat ook ons contact en het goede verloop van de foto sessie.

Model: Cindy Ferlisi

Heb hier ook wel een pak pose kaarten dat kan dienen als inspiratie bron. U hoeft zich zeker geen zorgen om te maken als u zelf geen inspiratie heeft. Ik zal u begeleiden en coachen als dit nodig is en u dat wenst. Bovendien, wij werken samen voor een mooi plaatje. Het voordeel van digitale toestellen is dat men ook direct het resultaat kan bekijken op de camera.